Singapore Visa

Hotel Facilities


ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها یا ازطریق آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند انجام می‌گیرد.یک راه سریع برای اخذ ویزای سنگاپور تماس با آژانسهای مسافرتی داخل مالزی یا سنگاپور است. با ارسال کپی اسکن پاسپور ت و یک قطعه عکس و واریز هزینه ویزا به حساب شرکت ویزا تا 10 روز  کاری آماده و پست میشود

 

مدارک مورد نیاز 

 ارسال اسکن از صفحه اول گذرنامه. گذرنامه باید حداقل ۶ ماه در تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد

 ارسال اسکن یه قطعه‌‌ عکس پرسنلی پاسپورت سایز با پشت زمینه سفید و از روبرو

 هزینه ویزا قابل ارسال به حساب شرکت از طریق پرداخت اینترنتی بانک‌های ایران

 

Entry Requirements for Foreigners

All visitors to Singapore must meet the following entry requirements:

  • Valid travel document (minimum validity of 6 months at the time of departure)
  • Onward or return ticket 
  • Entry facilities to the next destination; and
  • Visa for entry into Singapore (if applicable)

 

 

No. of Room Resturant
Coffe shop Mini Bar
Room service Night club
Swimming pool GYM
Internet in room Coffe Net
Car park Taxi services
 
 
 
 

Visitor Counter


Online 29
Today 0
Month 0
Total 0
All right reserved to Gato travel company © 2015